Banishers: Ghosts of New Eden Novinka Autoři Life is Strange ukázali gameplay ze své nové hry Banishers: Ghosts of New Eden

Autoři Life is Strange ukázali gameplay ze své nové hry Banishers: Ghosts of New Eden

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Podívejte se na 15 minut dlouhé záběry z hraní.

Reklama

Vývojáře ze studia Don't Nod si většina hráčů nadále spojuje především se sérií Life is Strange, díky které se tento francouzský tým dostal do širšího povědomí. Studio má ale v současnosti ve vývoji hned několik nových her a IP. Oficiálně byla zatím oznámena horolezecká adventura Jusant a akční RPG Banishers: Ghosts of New Eden. Právě na druhém místě zmíněný titul se dočkal zveřejnění 15 minut dlouhých záběrů z hraní, díky kterým si o hře můžete udělat poměrně dobrý obrázek.

Žánrově se jedná o plnohodnotné akční RPG, ve kterém vás čekají souboje proti pestré paletě nepřátel. Příběh vás zavede do oblasti New Eden v Massachusetts roku 1695, kde se stanete vymítačem duchů. Kromě silného příběhu a soubojů autoři slibují také náročné volby, které mají ovlivnit směřování příběhu. Banishers: Ghosts of New Eden vyjde 7. listopadu na PC (Steam) i konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Bližší informace o hře můžete načerpat prostřednictvím našich dojmů z hraní.

Autoři Life is Strange ukázali gameplay ze své nové hry Banishers: Ghosts of New Eden
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama