Autoři Long War pracují na modifikacích pro XCOM 2
XCOM 2 Novinka Autoři Long War pracují na modifikacích pro XCOM 2

Autoři Long War pracují na modifikacích pro XCOM 2

Michal Burian

Michal Burian

2

Ve spolupráci s Firaxis Games. Navíc vytvářejí vlastní strategii.

Reklama

Studio Firaxis Games udělalo něco, co se moc často nevidí. Vývojáři nadcházející strategie XCOM 2 se spojili s autory The Long War modifikace do XCOM: Enemy Unknown, aby začali vytvářet mody pro XCOM 2. Díky této spolupráce se XCOM 2 bude moci už v době vydání pochlubit řadou zajímavých „fanouškovských“ modu, které zabaví na další desítky hodin.

Připomeňme, že The Long War modifikaci z roku 2013 si stáhlo přes půl milionu lidí. Není tak divu, že jim Firaxis Games důvěřují a doufají, že opět vytvoří něco podobného.

The Long War nabídl prodloužení kampaně s dalšími propracovanými misemi, osm tříd vojáků a osm tříd MEC, nové upravené položky, zbraně a mnoho dalšího.

„Je neuvěřitelné, co vytvořili,“ řekl na adresu tvůrců The Long War producent Garth DeAngelis pro IGN a prozradil, že díky nim bude mít XCOM 2 více modifikací.

Detaily o modifikacích pro XCOM 2 dozvíme koncem ledna na PAX South.

Závěrem dodejme, že autoři The Long War nedávno založili vlastní tým pod záštitou Long War Studios a na Kickstarteru se chystají vybrat peníze pro svůj nový projekt, půjde o strategii Terra Invicta. V té bude hráč bránit Zemi před invazí mimozemšťanů. Vy budete muset sjednotit národy na Zemi, sestavit tým s vědci, politiky a vojenskými vůdci a společně ochránit planetu. Času moc nebude, mimozemšťané už začali sondovat a plánovat útok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama