Avatar: Frontiers of Pandora dorazí později
Avatar: Frontiers of Pandora Novinka Avatar: Frontiers of Pandora dorazí později

Avatar: Frontiers of Pandora dorazí později

Jan Urbančík

Jan Urbančík

9
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Ubisoft interně odložil i dosud neoznámenou prémiovou hru.

Reklama

Loni v červnu jsme se dočkali oznámení nové hry od Ubisoftu, která je založena na známé filmové značce. Jde o Avatar: Frontiers of Pandora, 1st person akční adventuru, na níž pracuje studio Massive Entertainment, autoři The Division. Titul měl původně vyjít už letos, ale vzhledem k tomu, že jsme se od oznamovacího traileru nedočkali žádné další ukázky, či alespoň podrobností, to nevypadalo, že by hra skutečně tento rok vyšla. A to nyní potvrdil také Ubisoft v rámci své finanční zprávy za uplynulé čtvrtletí.

Firma oznámila, že hra dorazí až v následujícím fiskálním roce, který začíná v dubnu 2023 a končí v březnu 2024. Insider Tom Henderson k tomu přidal poměrně zajímavou informaci, a to že ještě před pár týdny Ubisoft prodejcům tvrdil, že hra vyjde ještě letos v listopadu. Plány se tedy možná změnily poměrně rychle. Titul by měl každopádně stále mířit na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X|S.

Co se týče oficiální zprávy, v ní je zajímavá ještě jedna věc. Na následující fiskální rok byla odložena také další prémiová hra, jež dosud nebyla oznámena, ale původně měla vyjít už letos. Vzhledem k tomu, že má jít podle Ubisoftu o "menší" titul, tak je dost možná řeč o projektu známém jako Assassin's Creed Rift, který poprvé zmínil novinář Jason Schreier před několika měsíci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama