Avatar: Frontiers of Pandora nabídne oficiální českou lokalizaci
Avatar: Frontiers of Pandora Novinka Avatar: Frontiers of Pandora nabídne oficiální českou lokalizaci

Avatar: Frontiers of Pandora nabídne oficiální českou lokalizaci

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

20
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Vrátí se češtiny do her od Ubisoftu?

Reklama

Na včerejší konferenci Ubisoft Forward jsme se dočkali zveřejnění nového traileru a premiérových gameplay záběrů z akce Avatar: Frontiers of Pandora od Ubisoftu a studia Massive Entertainment. V návaznosti na to došlo ke zveřejnění přesného data vydání a spuštění předobjednávek.

Právě spuštění předobjednávek odhalilo seznam podporovaných jazyků, mezi kterými se překvapivě nachází také čeština ve formě titulků. U AAA her od Ubisoftu jsme byli poměrně dlouho dobu zvyklí na oficiální české lokalizace. Změna však přišla v roce 2020, kdy francouzský vydavatel s finanční podporou češtin skončil, což část hráčů dodnes společnosti neodpustila.

Ostatně i u nás na Zingu se toto téma čas od času dostane na přetřes. Samozřejmě je v tuto chvíli těžké odpovědět na to, zda přítomnost češtiny u Avataru předznamenává možnou podporu češtin i u dalších her od Ubisoftu. V případě titulů jako Assassin's Creed Mirage nebo The Crew Motorfest je totiž naopak jisté, že oficiální češtinu nenabídnou. Avatar: Frontiers of Pandora vyjde 7. prosince na PC, PS5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama