Novinka Avicii Invector se podívá do virtuální reality

Avicii Invector se podívá do virtuální reality

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One Nintendo Switch Switch

Bude se ale jednat o exkluzivitu pro Meta Quest 2.

Reklama

Avicii Invector je rytmická hra od týmů z Hello There Games a Wired Productions, kde jste za pomoci raketky projížděli jednotlivé úrovně do rytmu skladeb již zesnulého DJ Tima Berglinga, kterého většina lidí zná pod jeho uměleckým jménem - Avicii.

A nyní si tento pestrobarevný a chytlavý zážitek budeme moci vyzkoušet i ve virtuální realitě, jelikož autoři za pomoci nové ukázky (v náhledu či na tomto odkazu) oznámili verzi pro Meta (Oculus) Quest 2.

Ta rovnou vyjde v "Encore" edici, tudíž se můžete těšit na 35 ikonických písní, mezi kterými nechybí kousky, jako je Without You, Wake Me Up či Levels. Samotné hraní se pak bude odehrávat v rámci sedmi unikátních světů. A ani v této verzi samozřejmě nesmí chybět dodatečný kompetitivní multiplayer.

Datum vydání této varianty bylo stanoveno na 27. ledna.

Produktovou stránku naleznete zde.

Jestli ovšem tuto helmu pro virtuální realitu nevlastníte, tak si titul můžete ještě zakoupit pro PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Zahrát si ji navíc lze i skrze službu Google Stadia.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama