Pocta hudebníkovi AVICII Invector
Novinka Pocta hudebníkovi AVICII Invector

Pocta hudebníkovi AVICII Invector

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One Nintendo Switch Switch

Rytmická vzpomínka na slavného DJ a remixera v jeho vlastní hře.

Reklama

V roce 2015 začal švédský DJ, remixer a hudební producent Tim Bergling, spíše známý pod svým uměleckým pseudonymem Avicii, spolupracovat se studiem Hello There Games z Gothenburgu na své hudební rytmické hře AVICII Invector. Minulý rok si ovšem tento nadaný hudebník sám vzal život a tak tvůrci hru dokončili s pomocí jeho rodiny a přátel a svůj hudební titul právě vydali pro PC, PS4, X1 a SW. Invector je přepracovaná a rozšířená verze AVICII Gravity HD, která vyšla zadarmo pro mobily v letošním září.

 

Pocta hudebníkovi AVICII Invector

 

V AVICII Invector ovládáte raketku vesmírné pilotky Stelly, která rytmicky prolétá 6 unikátními neonovými světy. A to za doprovodu 25 největších hitů od Avicii a ve 3 obtížnostních stupních. Hrát můžete sami nebo v párty režimu na rozdělené obrazovce v partičce až 4 hráčů. Část ze zisku za prodej hry pak putuje do nadace Tima Berglinga, jež podporuje psychicky nemocné pacienty a kterou po Timově smrti založili jeho rodiče.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?time_continue=80&v=YUlRifDiljg[/embed]

 

5. prosince 2019 se ve Stockholmu také konal velký benefiční Avicii Tribute Concert, na němž vystoupil např. velký Timův kamarád David Guetta, Adam Lambert, Nick Furlong či Rita Ora. Celý koncert je zadarmo k zhlédnutí na YouTube.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama