Balíček zbraní pro BioShock Infinite na Steamu
Novinka Balíček zbraní pro BioShock Infinite na Steamu

Balíček zbraní pro BioShock Infinite na Steamu

Michal Burian

Michal Burian

17

Jde o sadu balíčků Industrial Revolution Pack a Upgrade Pack, které byly původně součástí speciálních edic Premium a Ultimate Songbird.

Reklama

Na Steamu si za 4,49 euro můžete zakoupit Columbia's Finest balíček do BioShock Infinite. Jde o sadu balíčků Industrial Revolution Pack a Upgrade Pac, které byly původně součástí speciálních edic Premium a Ultimate Songbird.

"Začněte hru s 500 stříbrnými orly (Silver Eagles – herní měna), 5 šperháky, jež vám ulehčí pohyb po Columbii, a šesti jedinečnými bonusy k výbavě. Předměty Kutilská zhouba (Handyman Nemesis), Sladký amok (Sugar Rush), Rychlonožka (Fleet Feet), Býčí útok (Bull Rush), Extra! Extra! a Zrádce (Betrayer) poskytují bonusy k síle útoku, rychlosti pohybu či nalezené kořisti. Společně s tímto obsahem získáte také přístup ke dvěma vylepšením arzenálu: Comstockově brokovnici China Broom a Comstockově odstřelovací pušce Bird's Eye."

V Irrational Games v současné době pracují na třech zcela nových dodatečných balíčcích pro BioShock Infinite, které jsou součástí Season Passu. Podle nepotvrzených zpráv by jedno z DLC mělo zahrnout i novou postavu, respektive kamaráda, který vás bude doprovázet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama