Bandai Namco Europe spouští label pro videoherní soundtracky
Elden Ring Novinka Bandai Namco Europe spouští label pro videoherní soundtracky

Bandai Namco Europe spouští label pro videoherní soundtracky

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Zatím se můžeme těšit z hudby Elden Ringu a Tales of Arise.

Reklama

Hudba k videoherním zážitkům jednoduše patří, pročež se Bandai Namco Europe rozhodlo, že založí svůj vlastní hudební label, který se bude zaměřovat na vydávání soundtracků z jejich oblíbených titulů.

A ani jsme nemuseli dlouho čekat na první plody, jelikož začátkem měsíce byl vydán soundtrack ze hry Elden Ring, nabízející 67 skladeb.

Ten byl navíc aktuálně doplněn o kompletní hudbu z JRPG Tales of Arise, kterou složil Motoi Sakuraba.

Celý počin si můžete poslechnout třeba na Spotify (ale i jiných streamovacích platformách), kdy se lze těšit na obrovskou porci 129 skladeb.

"Od prvních videoher a po celou historii tohoto odvětví byla hudba vždy základní složkou herního zážitku. Hudba prodlužovala vzpomínky na hry a následovala hráče do jejich každodenních životů s úžasnými soundtracky, ke kterým se mohli vracet a znovu prožít příběhy, které hráli.

Snažíme se potěšit naše fanoušky více než jen hrami, proto jsme se rozhodli přinést videoherní hudbu co největšímu počtu posluchačů, kdy jsme vydali dvojici digitálních alb herní hudby." - píše se v tiskové zprávě.

Zmíněný soundtrack z Elden Ringu si zase můžete připomenout zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama