Bandai Namco oznamují hru Little Nightmares
Little Nightmares Novinka Bandai Namco oznamují hru Little Nightmares

Bandai Namco oznamují hru Little Nightmares

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

3

O hororovém titulu, známém také jako Hunger, se ale více dovíme až na Gamescomu.

Reklama

Bandai Namco spustilo v týdnu provoz internetových stránek s upoutávkou na Little Nightmares. Na stránkách se nejdříve objevil hlavolam, po jehož vyřešení se odkryl obrázek podivné postavičky. Následně se každý den ukázaly další puzzle a také video. Navíc vydavatel hned první den spuštění stránek rozeslal podivný e-mail (všechny obrázky najdete níže).

Již dříve ale Bandai Namco prozradili, že na Gamescomu 2016 hodlají představit úplně "novou IP, připravovanou pro západní publikum". V květnu navíc byla objevena registrace ochranné známky Little Nightmares, která byla registrována s podobně laděnými názvy Children of the Maw a Grim Lullabies. Všechny tyto indicie vedly k jednomu závěru, který koncem týdne Bandai Namco potvrdilo oznámením dohody ohledně celosvětového vydání titulu švédského studia Tarsier Studios, týkající se právě jejich nové hry s názvem Little Nightmares, neformálně označované také jako Hunger. O ní jste mohli číst i zde na Zingu již začátkem minulého roku.

Little Nightmares, vypráví temný, ale přesto vtipný příběh, který bude hráče konfrontovat s jeho dětskými obavami a nočními můrami. Ve hře ale budete pomáhat dívce oblečené ve žluté pláštěnce uniknout před čelistmi The Maw, což je obrovské, tajemné plavidlo, vozící vadné duše a hledají další jídlo.

Platformy prozatím nebyly oznámeny, stejně tak termín vydání hry Little Nightmares, protože se více informací plánuje uveřejnit až na Gamescom 2016, probíhajícím od 17. do 21. srpna v německém Kolíně nad Rýnem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama