Elden Ring Novinka Vychází rozšíření Shadow of the Erdtree pro Elden Ring

Vychází rozšíření Shadow of the Erdtree pro Elden Ring

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Podívejte se na launch trailer.

Reklama

Fanoušci Elden Ringu se již za pár hodin dočkají vydání obsahově nabitého rozšíření Shadow of the Erdtree. Přídavek své brány na PC i konzolích otevře přesně o půlnoci z dneška na zítřek. Ve stejný čas dojde k vydání bezplatné aktualizace, o které jsme vás blíže informovali v samostatné novince. Ještě předtím se ale výše v náhledu můžete podívat na čerstvě zveřejněný launch trailer. Ukázka má lehce přes 3 minuty a ukazuje dosud neznámé lokace a nepřátele.

DLC je k dispozici na PC (Steam) i konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S. Cena byla stanovena na 40 eur. Bližší informace o rozšíření Shadow of the Erdtree můžete načerpat prostřednictvím naší recenze, ve které si přídavek odnesl absolutní známku 10/10 a následující verdikt:

„Vysokou kvalitu a jedinečné kouzlo her od FromSoftware již někteří možná berou jako samozřejmost, ale i takové hráče nejspíš překvapí, jak rozsáhlý, pestrý a bohatý je přídavek pro jejich zatím nejlepší a nejúspěšnější hru. Vychutnejte si tento herní svátek v co nejlepších podmínkách, protože ho nejspíš zase několik let nic dalšího nepřekoná.“

Vychází rozšíření Shadow of the Erdtree pro Elden Ring
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama