Bandai Namco ​uvažuje o Sword Art Online hře pro Switch
Novinka Bandai Namco ​uvažuje o Sword Art Online hře pro Switch

Bandai Namco ​uvažuje o Sword Art Online hře pro Switch

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch

​A vidí to velice pozitivně.

Reklama

​Producent hry Sword Art Online: Fatal Bullet Keishi Minami prozradil během posledního live streamu, nazvanému Strongest Squad Finals, velice zajímavou informaci. Během Q&A okénka při živém vysílání prozradil společně s hlavním producentem série Sword Art Online Yosuke Futamim, že Bandai Namco uvažuje o vytvoření Sword Art Online hry pro konzoli Switch.

"Jelikož jsem​, jako všichni ​ostatní, srdcem hlavně hráč, doufám také​ ve vydání hry na​ konzoli Nintendo Switch." Minami ​dále uvedl, že právě teď jednají s vyššími místy a jsou pouze ve fázi plánování, což: "Může zabrat ještě trochu více času, ale ​všeobecně je myšlenka přijímána kladně."

​Na stejnou otázku zareagoval i Futami, který zároveň uvedl, že svou pozornost věnuje právě možnosti přenést sérii na konzoli Switch. Otázka, která byla na toto téma položena, se však netýkala konkrétně hry Fatal Bullet. Takže si nemůžeme být jisti, jestli oba dva producenti mluvili o sérii jako o celku nebo pouze o poslední hře. ​

Na nějaké oficiální prohlášení si budeme muset ještě počkat, a tak jen připomínáme, že poslední díl série jménem Sword Art Online: Fatal Bullet je nyní k dispozici ve verzích pro PlayStation 4, Xbox One a pro PC.

Níže se ještě můžete podívat na celý live stream Strongest Squad Finals.

Zdroj: Dualshockers​

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama