Oznámena čtvrtá expanze pro Sword Art Online: Fatal Bullet
Novinka Oznámena čtvrtá expanze pro Sword Art Online: Fatal Bullet

Oznámena čtvrtá expanze pro Sword Art Online: Fatal Bullet

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Fatal Bullet a Hollow Realization míří na Switch, Lost Song na PC.

Reklama

Bandai Namco v rámci letošní Tokyo Game Show uspořádalo akci k 5. výročí série Sword Art Online, na které oznámilo čtvrtou významnou expanzi pro hru Sword Art Online: Fatal Bullet nazvanou Dissonance of the Nexus. Půjde o další příběhový přídavek, zasazený do doby po hlavním scénáři hry a představí nám další postavu, dívku Sachi.

Setkáte se s ní v zasněženém světě, kde viditelně nemá co dělat. Navíc se budete muset vydat na cestu, kterou jste už nikdy nechtěli podstoupit. Hodně bude záležet na vašich dosavadních i budoucích rozhodnutích a časem zjistíte, že v přídavku nejde tak ani o Sachi, ale vaši spásu.

Bandai Namco navíc oznámil pro stávající platformy vydání speciální edice Sword Art Online: Fatal Bullet Complete Edition, obsahující nejen hlavní hru, ale i všechny tři momentálně vydané expanze a připravované čtvrté rozšíření, vše na jednom nosiči.

Zároveň vydavatel plánuje uvolnění her Sword Art Online: Hollow Realization a Sword Art Online: Fatal Bullet na konzoli Switch.

Všechny tyto informace se na TGS 2018 týkaly pouze japonského trhu, ale následně bylo potvrzeno i západní vydání expanze Dissonance of the Nexus, Sword Art Online: Fatal Bullet Complete Edition a Switch verzí Sword Art Online: Hollow Realization a Sword Art Online: Fatal Bullet.

Na konci výroční akce pak ještě Bandai Namco prozradilo přípravu vydání Sword Art Online: Lost Song ve verzi pro PC. Bohužel netušíme, kdy má k uvolnění dojít, tak jen připomínáme, že je hra momentálně ke koupi pro PlayStation 4, PlayStation 3 a PS Vitu.

Hry Sword Art Online: Fatal Bullet a Sword Art Online: Hollow Realization koupíte v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpress.sk.

Sword Art Online Game Series 5th Anniversary trailer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama