Batgirl se blíží do Batman: Arkham Knight
Batman: Arkham Knight Novinka Batgirl se blíží do Batman: Arkham Knight

Batgirl se blíží do Batman: Arkham Knight

Michal Burian

Michal Burian

19

Tvůrci Batman: Arkham Origins dokončují dodatečný obsah s Batgirl.

Reklama

Za netopýří dívku si majitelé Batman: Arkham Knight (recenze) budou moci zahrát již v polovině tohoto měsíce. 14. července totiž pro držitele Season Passu vyjde dodatečný příběhový balíček Batgirl: A Matter of Family. Pokud nemáte Season Pass a i přesto si budete chtít za Batgirl zahrát, tak budete mít možnost od 21. července za 5,79 liber (cca 220 Kč).

DLC s Batgirl má na starost studio WB Montreal, které vytvořilo Batman: Arkham Origins. Dodatečný balíček nás zavede do nové lokace, kde budeme plnit různé hlavní i vedlejší mise. Očekávat můžete hádanky, které budete řešit pomocí nového hackovacího systému, stejně tak se o slovo přihlásí Robin, který bude Batgirl následovat.

DLC Batgirl je prequelem k událostem v Arkham Knight a vypráví příběh Barbary Gordonové předtím, než byla upoutaná na kolečkové křeslo.

DLC zatím vyjde pouze pro PlayStation 4 a Xbox One verze hry. O PC verzi nepadlo ani slovo vzhledem k problémům s optimalizací, která zapříčinila i zastavení prodeje nejen na Steamu, ale také v obchodech. Je ale otázka, kolik času a síly na vyřešení problémů v Rocksteady mají, protože další dodatečný obsah do nového Batmana bude od nich.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama