Batman: Arkham City a nášup novinek
Batman: Arkham City Novinka Batman: Arkham City a nášup novinek

Batman: Arkham City a nášup novinek

Michal Maliarov

Michal Maliarov

12

<strong>AKTUALIZACE - HD Screenshoty. </strong>GTTV máme za sebou a protentokrát se díl věnoval veleočekávanému Batmanovi. Dočkali jsme se nových záběrů, gadgetů a především odhalení dalšího záporáka.

Reklama

Aktualizace: Na internet se dostávají některé nové screenshoty ve vysokém rozlišení.

Původní zpráva

Během vysílání bylo možné vidět spoustu nových záběrů z hraní, takže očekávejte plachtění nad městem, souboje a využití gadgetů. Když už zmiňujeme udělátka, bylo nám představeno pár nových. Jak by se vám líbil zmrazovač, který (jak už název napovídá) dokáže zmrazit nepřátele, kus vody pro pohodlnější parkour a Batman jej může využít i jako pozemní past. Samozřejmostí je využití přímo během soubojů.

Druhým odhaleným gadgetem je puška, která vystřeluje elektrické výboje na způsob tazeru, jež omráčí nepřítele. Celkem bychom ve hře měli najít 12 gadgetů a mnoho z nich bude zbrusu nových.

Také jsme se dočkali dalšího záporáka, který se přidá do nabitých ulic Arkham City. Jedná se o Deadshota, jednoho z nejlepších nájemných vrahů, jenž se objeví jako hlavní postava v jedné misi, kde bude muset Batman zjistit, kdo je na seznamu cílů a zabránit nepotřebným vraždám. Za tisíc slov samozřejmě vydají videa z pořadu, jež najdete níže.

Batman: Arkham City vychází ve druhé polovině října pro PC, PS3 a Xbox360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama