Batman: Arkham City – detektivní mód poodhalen
Batman: Arkham City Novinka Batman: Arkham City – detektivní mód poodhalen

Batman: Arkham City – detektivní mód poodhalen

Michal Maliarov

Michal Maliarov

6

Jak už si ti pozornější z vás mohli všimnout, detektivní vizor v pokračování netopýřího muže dostal značnou dávku inovací. A nejen těch vizuálních.

Reklama

Novinky odhalil Sefton Hill ze studia Rocksteady a vypadá to na velmi praktické serepetičky. „Vylepšujeme každou součást hry. Jednou z novinek detektivního vizoru je holografická databáze všech zločinců a lepší integrace,“ řekl Hill v novém vydání PSM3.

„Riddler pokračuje ve svých hrátkách s Batmanem a dočkáme se mnohem promyšlenějších puzzlů a hádanek. Ty největší a nejpočetnější jsou však známy pouze Riddlerovi a jeho poskokům. Místo toho, aby se nyní hráči vrtali v mapě může Batman jednoduše naskenovat hrstku gangsterů pod ním a vyhledat potenciálního informátora.“

Hill také vysvětlil mezihry v jednotlivých situacích. Příkladem budiž FreeFlow systém soubojů, který je značně agresivní a rychlý. Zkuste však do toho započítat i fakt, že potřebujete toho jednoho nebožáka udržet při vědomí a máte rázem zaděláno na problém.

„Toto je chlápek, kterého potřebujete vyslechnout, ale napřed se musíte zbavit těch kolegů okolo. A to může být oříšek, když je Batman uprostřed komba,“ dodal Hill.

Co myslíte, budete solidární? Nebo hodláte všem počítat žebra a hledat poklady na vlastní pěst?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama