Batman: Arkham City hlásí status Gold
Batman: Arkham City Novinka Batman: Arkham City hlásí status Gold

Batman: Arkham City hlásí status Gold

Michal Maliarov

Michal Maliarov

9

Vypadá to, že veleočekávané pokračování dobrodružství netopýřího muže je hotovo a směřuje do lisoven. Rocksteady nám k tomu poodhalilo něco málo informací <strong>+ nový challenge mód</strong>

Reklama

Po skončení každého projektu studio začíná přemýšlet, co dál. Děje se tak i v tomto případě. „Už mluvíme o našich potenciálních možnostech a o tom, na co se vrhnout dál,“ řekl Dax Ginn, marketingový ředitel Rocksteady.

My se o dalším projektu studia bohužel nedozvíme nijak brzy. Všem netrpělivým hráčům ale Ginn doporučil pořádně prozkoumávat Arkham City. Ve městě jsou totiž schované různé stopy a nápady studia na další projekty.

Server Newsarama také měl to štěstí vyzkoušet si Arkham City na vlastní kůži a studio jim prozradilo novinku ohledně Challenge módu. Máme se totiž těšit na nový typ, který se dělí na tři části. Před začátkem každé dostanete jeden perk a jeden setback (nedostatek). Trik je v tom, že budete muset využít obojí během všech tří částí mise. Můžete tedy dostat perk, který vás udělá mnohem silnějšími, ale zase nedostatek, který na vás pošle větší skupinky rychlejších nepřátel. Přidejte k tomu možnost vytvářet vlastní challenge módy (a uchovávat je jak online, tak offline) či hrát za Batmana, Catwoman a Robina a máte tu variabilitu, která vydrží na hodně, hodně dlouho.

Batman: Arkham City vychází 21.října letošního roku na PC, PS3 a Xbox360. Těšíte se?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama