Batman: Arkham City má absolutorium
Batman: Arkham City Novinka Batman: Arkham City má absolutorium

Batman: Arkham City má absolutorium

Michal Maliarov

Michal Maliarov

21

Australský Official Playstation Magazine se honosí první světovou recenzí na pokračování skvělého Arkham Asylum a mluví jasně. Jedna z nejlepších her, co kdy vznikla.

Reklama

Hra dostala ultimátní hodnocení 10/10 a verdikt „jedna z nejlepších her, co kdy spatřily světlo světa“.

„Batman: Arkham City je nejen nejlepší superhrdinskou hrou, co kdy byla vyrobena. Je to také jedna z nejlepších her vůbec. Bere si za základ skvělého předchůdce a rozšiřuje jej v takřka každém směru. Je to mnohem hlubší, komplexnější, inovativnější a dospělejší hra. Přináší nám svět Temného rytíře tak, jak to dosud žádný jiný film, komiks ani hra nezvládla,“ říká recenzent.

Prezentace: nekonečně kreativní, perfektně náladová a atmosférická, technicky dokonalá. Unreal 3 Engine dotlačen na jeho limit.

Zvuk: tajemný, hutný a dynamický. Orchestrální soundtrack sedne dění na obrazovce dokonale. Ozvučení postav je bezchybné.

Ovládání: velmi komplexní, a přitom logické a rychlé. Chvíli trvá zvyknout si na všechny možnosti, ale jakmile je dostanete do krve, stane se z vás Temný rytíř.

Znovuhratelnost: ohromující. Je tu masivní hlavní příběh, desítky nepovinných misí, výzvy Hádankáře, druhořadé herní módy, naditý Challenge mód a chystaná DLC. Vystačí na dlouhé měsíce.

Verdikt: Nelze si představit, že by hra na superhrdinu dopadla ještě lépe. Absolutní špička.

Tak co říkáte? Dáte Batmanovi šanci?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama