Batman: Arkham City odhalen, dorazí příští rok!
Batman: Arkham City Novinka Batman: Arkham City odhalen, dorazí příští rok!

Batman: Arkham City odhalen, dorazí příští rok!

Michal Maliarov

Michal Maliarov

7

A máme to tady! Warneři právě oficiálně oznámili název pokračování veleúspěšného titulu Batman: Arkham Asylum od studia Rocksteady. Ten zní Batman: Arkham City a dorazí na podzim příštího roku na PC, PS3 a Xbox360.

Reklama

O informace se podělil Game Informer a nabídl několik premiérových artworků, ve kterých nechybí sám Batman a také Catwoman. Odhalení mělo debutovat v časopisech OXM a OPM, sama společnost Warner a GI je však předběhly.

Pokračování bylo odhaleno již minulý prosinec a jediné, čeho jsme se od té doby z médií dočkali byl fešný teaser. Nejen on potvrzuje účast další kupy nepřátel netopýřího muže. Patří mezi ně Catwoman, Talia al Ghul, Mr. Freeze, Two Face a návrat hlasí i Joker s Harley Quinn. Zkrátka pokračování, jak má být.

I oficiální název nyní potvrzuje, že se vydáme do ulic Gotham City. Nově přibyla informace, že se nejspíše nebude jednat o otevřené město, nýbrž speciálně vybranou městskou část obehnanou obrovitou zdí, kde se sešla ta nejhorší spodina Gothamu. Jakožto temný rytíř tak budeme muset bojovat nejen proti světoznámým maniakům z komiksů, ale i městu samotnému. Chybět nebudou ani nové vychytávka a gadgety, které Batmanovi pomohou dostat se přes jeho strastiplnou pouť.

Pokochat se můžete i několika připravovanými obálkami Game Informeru, jež naráží na podstatně brutálnější a akčnější atmosféru a mnohem temnější příběh. Máme k tomu jen jeden komentář. HUSTÝ. Více informací již brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama