Batman: Arkham City odhaluje oficiální požadavky
Batman: Arkham City Novinka Batman: Arkham City odhaluje oficiální požadavky

Batman: Arkham City odhaluje oficiální požadavky

Michal Maliarov

Michal Maliarov

7

Po menším náznaku ze Steamu nám Rocksteady odhalují oficiální hardwarové požadavky na PC verzi letošního hitu <strong>+ iOS aplikace ke stažení</strong>.

Reklama

Nehledě na vymoženosti PC verze, která se bude chlubit vyčerpávajícími možnostmi grafického nastavení, překvapivě nejsou nároky nijak extrémní. Ba naopak. Dokonce i doporučenému počítači stačí jen duální procesor, takže si užijete na každé relativně nové sestavě.

Minimální požadavky

OS: Windows XP, Vista nebo 7 Procesor: Dual-Core 2.4 GHz Paměť: 2 GB Grafická karta: Nvidia 8800 nebo ATI 3800, 512MB VRAM, DirectX 9c HDD: 17.5 GB volného místa na disku

Doporučené požadavky

OS: Windows 7 Procesor: Dual-Core 2.5 GHz Paměť: 4 GB Grafická karta: Nvidia GeForce GTX 460 nebo ATI Radeon HD 6850, 768MB+ VRAM, DirectX 11 HDD: 17.5 GB volného místa na disku

Vývojáři nás potěšili také oficiální aplikací Arkham City pro iOS, kterou si můžete stáhnout z online obchodu AppStore. Skrze aplikaci budete mít interaktivní přístup ke všem oblastem na mapě, uvidíte každou trofej a dokonce můžete sledovat i své počínání a průchod hrou ve statistikách. Vyjde vás na necelé tři dolary, takže v případě fanoušků Batmana se jedná o povinnost.

PC verze Batman: Arkham City vychází 18.listopadu letošního roku. O kvalitách hry se můžete přesvědčit již nyní v naší recenzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama