Batman: Arkham City sbírá desítky
Batman: Arkham City Novinka Batman: Arkham City sbírá desítky

Batman: Arkham City sbírá desítky

Michal Maliarov

Michal Maliarov

13

Pokud jste náhodou nevěřili exkluzivní recenzi z minulého týdne, možná vás přesvědčí verdikt prestižního časopisu Game Informer.

Reklama

Ten totiž označkoval blockbusterové pokračování Temného rytíře od Rocksteady plným počtem bodů, tedy 10/10 a recenze byla plná chvály a superlativ.

Časopis si pochvaloval především samotné město a jeho živoucí, uvěřitelnou architekturu. Většina příběhových misí se odehrává v interiérech, které jsou stejně nádherné, jako exteriéry. Nejvíce na redakci zapůsobilo muzeum.

Recenze končí verdiktem, že je Arkham City nejlepším využitím licence v herní historii.

Ke dvoum ideálním hodnocením (Game Informer a OPM) se přidávají i další. Svou recenzi již na svět vypustil Games Master (97%), ConsolPLUS (92%) a Play 3 (92%). Oficiální embargo na světové recenze se pozvedává již tento pátek, 14.října letošního roku, kdy můžeme očekávat největší nával recenzí.

Podle posledních informací desítku připravuje také IGN a CVG. Popravdě si nemůžeme vzpomenout, kdy jsme naposledy byli svědky podobně sjednoceného a ideálního opěvování nějakého herního titulu. A že jsme už narazili na početnou hromadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama