Batman: Arkham City v multimediálním nášupu
Batman: Arkham City Novinka Batman: Arkham City v multimediálním nášupu

Batman: Arkham City v multimediálním nášupu

Michal Maliarov

Michal Maliarov

9

Polský web Gram.pl nám představil druhý největší obrázkový pohled na chystané dobrodružství Batmana od dob jeho oznámení. <strong>Artworky, gadgety a nové HD screenshoty + systém přepínání postav</strong>

Reklama

Už jsme se tak nějak začínali těšit na brzké vydání Batman: Arkham City a opravdu jsme nečekali, že nás poctí přítomností další várka nových kvalitních screenshotů, artworků a dokonce i obrázků mnoha gadgetů.

Z nášupu se dá vyčíst hned několik věcí. Za prvé – Rocksteady přistupuje k pokračování smrtelně vážně. Za druhé – Unreal Engine 3 toho má ještě v rukávu opravdu hodně. Kdo říkal, že už potřebuje na střídačku?

Do éteru unikla také informace ohledně možnosti přepínání postav. Ta totiž nebude vázana striktně na příběh, ale bude zcela na hráči. Vždy, když vás tak omrzí konání spravedlnosti v kůži Batmana, stačí najít na mnoha střechách po městě klubíčko koťat, což vás přepne do sexy botiček Catwoman. Již z dřívějška víme, že její příběh zabírá z celkové hry jen nějakých 10%, to ale neznamená, že nebudete moci tropit neplechu mimo něj. Informace sice zatím nebyla oficiálně potvrzena, podobný detail se ale objevil už v několika článcích, takže se dá usuzovat, že je pravdivý.

Screenshoty

Artworky

Gadgety

Batman: Arkham City vychází 21.října letošního roku pro PS3 a Xbox360. PC verze pak v listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama