Batman: Arkham Knight se vrátí na Steam ve středu
Batman: Arkham Knight Novinka Batman: Arkham Knight se vrátí na Steam ve středu

Batman: Arkham Knight se vrátí na Steam ve středu

Michal Burian

Michal Burian

40

Dlouhé čtyři měsíce trvalo, než mohla být PC verze uvedena znovu do prodeje.

Reklama

Společnost Warner Bros dnes oznámila, že se Batman: Arkham Knight začne na Steamu opět prodávat od 28. října letošního roku. Trvalo tak dlouhé čtyři měsíce, než mohla být PC verze uvedena znovu do prodeje po velkých problémech s optimalizací, chybějícím nastavením a chybách. Hráči si stěžovali zejména na problém s výkonem hry.

Na opravě PC verze pracovalo studio Rocksteady ve spolupráci se svým "vývojovým partnerem" od konce června. Mezím vydávali patche a právě poslední aktualizace dává Warner Bros důvěru znovu začít PC verzi prodávat. Tento zásadní patch bude ke stažení zároveň s uvedením PC verze znovu do prodeje.

Warner Bros sice děkuje PC hráčů za jejich trpělivost a zpětnou vazbu, ale placený dodatečný obsah jim zdarma nedá. Ten bude dostupný za peníze, případně pro majitele Season Passu. Ostatní dostanou jen Photo Mode, Big Head Mode, Batman: Arkham Asylum Batman Skin a AR výzvy.

Bude zajímavé sledovat, kolik si Warner Bros za znovu vydanou PC verzi bude účtovat. Dozvíme se to 28. října v 18:00 našeho času.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama