Batman: Arkham Origins možná nabídne multiplayer
Batman: Arkham Origins Novinka Batman: Arkham Origins možná nabídne multiplayer

Batman: Arkham Origins možná nabídne multiplayer

Michal Burian

Michal Burian

11

Alespoň to tvrdí dva důvěryhodné zdroje. Že bychom se poprvé v sérii Batman Arkham dočkali i hry pro více hráčů?

Reklama

Prequel série s názvem Batman: Arkham Origins byl oznámen začátkem aktuálního kalendářního měsíce. Jde v pořadí o třetí díl ze série Arkham a podle všeho o první, který nabídne dosud nespecifikovaný multiplayer. Alespoň s tím přišel server Kotaku, kterému multiplayer v Batman: Arkham Origins potvrdily hned dva důvěryhodného zdroje.

Warner Bros prostřednictvím Game Informeru odhalil pouze singleplayer a o multiplayeru mlčí. Vypadá to ale, že změna vývojářů (Rocksteady nahradilo studio Warner Bros. Games Montreal) přinese do Batman Arkham také multiplayer.

Abyste si multiplayer v Batman: Arkham Origins dokázali alespoň trošku představit, rozhodl se jeden ze zdrojů promluvit a předčasně odhalit jeden z módů. Podle něj hra obsáhne režim, v němž se staneme členy Jokerova nebo Banova gangu a úkolem bude samozřejmě zabít Batmana a Robina. Mezi padouchy si budeme moci vybrat mezi darebáky jako je Killer Croc, Deadshot, Firefly, Black Mask, Deathstroke a Electroman (že by Electrocutioner?).

Vše berte zatím jako nepotvrzené informace, Warner Bros je odmítl jakkoliv komentovat. Uvidíme, jak se k tomu vydavatel postaví a zda brzy o multiplayeru promluví. Alespoň by bylo fér říci, zda ve hře bude nebo nebude.

Zdroje bohužel nezmiňují, jak to bude s Batmanem a Robinem v multiplayeru. Budou o jejich osudu rozhodovat sami hráči nebo v módu padouši půjdou proti umělé inteligenci?

Batman: Arkham Origins je naplánován na 25. října ve verzích pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360. Více informací o hře v našem speciálu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama