Batman: Arkham Origins nevyužije GFWL na PC
Batman: Arkham Origins Novinka Batman: Arkham Origins nevyužije GFWL na PC

Batman: Arkham Origins nevyužije GFWL na PC

Michal Burian

Michal Burian

36

Místo toho bude mít Steamworks od Valve. Další hra prchá od microsoftího Games for Windows Live.

Reklama

Batman: Arkham Origins nevyužije GFWL na PC

Místo toho využije Steamworks od Valve. Další hra prchá od microsoftího Games for Windows Live.

Uf, všichni odpůrci služby Games for Windows Live si mohou oddechnout. Pokud jste se obávali, že akční adventura Batman: Arkham Origins bude využívat službu Games for Windows Live, tak můžete být v klidu. Warner Bros serveru IGN potvrdil, že se hru více hráčů a achievementy rozhodli propojit se Steamworks od Valve.

Tituly Batman: Arkham Asylum a Batman: Arkham City sice neobsahovaly multiplayer, i přesto ale využívaly GFWL pro achievementy. To u některých hráčů mělo za následek problémy při instalaci a zálohování souborů s uloženými pozicemi bylo nesmírně obtížné.

Games for Windows Live v posledním roce využila jen hrstka her, např. Dark Souls: Prepare to Die Edition, Iron Brigade, Test Drive: Ferrari Racing Legends, Ace Combat: Assault Horizon a Ms. Splosion Man. Pro Steam se raději rozhodl BioShock, Fallout, Warhammer 40,000: Dawn of War II, Dirt, Grid, Codemasters' F1 Racing, Red Faction nebo Kane & Lynch. S budoucností GFWL to nevypadá zrovna růžově.

Arkham Origins je prequel dobrodružství Batmana a nabídne poprvé v sérii multiplayer. Hra vyjde 25. října pro PC, PS3, Xbox 360 a Wii U.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama