Batman od Telltale Games začne boj proti zločinu v srpnu
Novinka Batman od Telltale Games začne boj proti zločinu v srpnu

Batman od Telltale Games začne boj proti zločinu v srpnu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

7

Od 16. září bude v Evropě k dostání krabicová verze celé série.

Reklama

Doteď jsme věděli jen to, že Batman, nová série od Telltale Games, začne vycházet v průběhu léta. Nyní máme k dispozici něco konkrétnějšího. S epizodickou podobou Temného rytíře se poprvé setkáme v srpnu.

První epizody z celkových pěti se tedy dočkáme už příští měsíc, a to ve verzích pro PC, Mac, PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360, iOS a Android. Samozřejmě prostřednictvím digitální distribuce. Konkrétní datum vydání se dozvíme za týden na Comic-Conu v San Diegu.

Od 16. září bude v obchodech napříč Evropou k dispozici krabicová verze. V ní sice fakticky najdete jen první epizodu, ale tzv. Season Pass disk vám zaručí přístup, přesněji řečeno možnost stažení zbylých čtyř epizod, jakmile budou k dispozici. V Severní Americe bude krabicová verze k dostání i tři dny dříve, tedy 13. září, a vypadá to, že bez ohledu na region dojde jen na krabicovku pro konzole, nikoliv pro PC.

Na Comic-Conu se kromě konkrétního data vydání první epizody dočkáme i prvního traileru. Zatím se můžete podívat na nedávné screenshoty, logo a podobu krabicových verzí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama