Batman od Telltale v prvním traileru
Minecraft: Story Mode Novinka Batman od Telltale v prvním traileru

Batman od Telltale v prvním traileru

Martin Cvrček

Martin Cvrček

12

Seznamte se s telltaláckou vizí Batmana, jeho kolegů i nepřátel a města Gotham. Nechybí ani trailer sedmé epizody Minecraft: Story Modu.

Reklama

Jak se zdá, někdo v Telltale Games stisknul velké červené tlačítko dřív, než měl. Původně jsme měli vidět trailer a datum vydání první epizody Batmana až tento víkend v rámci Comic-Conu v San Diegu, ale nakonec na obojí došlo o několik dní dřív.

Pokud se dá soudit z traileru, minimálně po vizuální stránce dělá epizodický Batman dobrý dojem, i když je z něj stále cítit ten archaický engine, který v Telltale používají už dlouhá léta. To dokazuje například nepříliš kvalitní lip-sync, neboli souhra pohybu rtů s tím, co zrovna postava říká. Každopádně uvidíte množství výjevů z denního života Bruce Wayna a nočního života Batmana, stejně jako několik dobře známých postav.

Otázka, jak moc bude Batman z hlediska hratelnosti podobný předešlým počinům od Telltale Games, zůstává pro tuto chvíli nezodpovězená. Snad se odpovědi dočkáme na Comic-Conu, být vámi bych ale raději počítal s tím, že většina věcí zůstane při starém a že hratelnost bude to poslední, na co nová série bude sázet.

První epizoda s názvem Realm of Shadows dorazí 2. srpna letošního roku, takže je vážně za rohem. Platformy zůstávají, tudíž dojde k vydání na PC, Mac, PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360, iOS a Android. Zbylé čtyři epizody dorazí později.

Více o pětidílné sérii Batmana se dozvíte z předešlého zpravodajství.

Včera navíc došlo na vydání traileru k sedmé epizodě Minecraft: Story Modu. Ta ponese název Access Denied a vyjde 26. července pro stejné platformy.

Nezapomínejte, že pro přístup k již vydané šesté, aktuální sedmé a chystané osmé epizodě musíte kromě původního Story Modu vlastnit také Adventure Pass, který vás vyjde na 15 eur.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama