Batman si na návrat do Arkhamu musí počkat, kolekce odložena
Batman: Return to Arkham Novinka Batman si na návrat do Arkhamu musí počkat, kolekce odložena

Batman si na návrat do Arkhamu musí počkat, kolekce odložena

Michal Burian

Michal Burian

20

Vývojáři potřebují více času, aby doladili kolekci Batman: Return to Arkham.

Reklama

Léto bude bez Batmana, před měsícem představená kolekce Batman: Return to Arkham měla na konzole PlayStation 4 a Xbox One přinést vylepšené verze her Batman: Arkham Asylum a Batman: Arkham City již 29. července letošního roku. Studio Virtuous ale potřebuje více času, aby vývojáři kolekci doladili. Z toho důvodu byl návrat Batmana do Arkhamu odložen na neurčito. Warner Bros zatím nechtěl oznámit nové datum vydání.

„Po přezkoumání progresu projektu se tým WB Games rozhodl odložit vydání hry Batman: Return to Arkham. Studio Virtuous Games dostalo čas, aby mohli vývojáři kolekci doladit. Zatím nemáme stanovené nové datum vydání. Až si budete jisti, že je hra připravena k vydání, budeme vás informovat,“ nechal se slyšet Steve Grayson z Warner Bros.

Batman: Return to Arkham je kolekce dílů Batman: Arkham Asylum a Batman: Arkham City pro PlayStation 4 a Xbox One, Batman: Arkham Origins bohužel chybí. Na původních hrách pracovalo studio Rocksteady, vylepšené díly si vzali na starost kluci a holky z Virtuous, kteří mají za sebou Final Fantasy X/X-2 a Heavy Rain remaster. U Batmana se rozhodli na přechod z Unreal Enginu 3 na Unreal Engine 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama