Batmana a Jokera v Arkham Origins namluví jiní dabéři
Batman: Arkham Origins Novinka Batmana a Jokera v Arkham Origins namluví jiní dabéři

Batmana a Jokera v Arkham Origins namluví jiní dabéři

Michal Burian

Michal Burian

21

Batmana namluví dabér Ezia Auditoreho z Assassin's Creed, zatímco Jokera dabér Bookera z BioShock Infinite <strong>+ nové screenshoty a obal</strong>.

Reklama

Batman: Arkham Origins je prequel předchozích dílů (odehrává se několik let před sérii Arkham), což je jeden z důvodu proč se vývojáři ze studia Warner Bros. Montreal rozhodli změnit dabéry pro Batmana a Jokera. Hrdinové musejí mít jednoduše mladší hlas.

Batman: Arkham Origins hráče zavede do dob zrození Temného rytíře a jeho počátků. Bude to doba, kdy se hrdina vyrovnával se smrtí svých rodičů a začínal svou dlouhou pouť za pomstou a spravedlností. Velmi důležitým atmosférickým prvkem má být první setkání s mnoha padouchy univerza Batmana, což bude pro fanoušky zajisté lahůdkou.

Hlas Batmana si vzal nově na starost Roger Craig Smith, který se proslavil jako dabér Ezia Auditoreho z Assassin's Creed, zatímco Troy Baker (Booker v BioShock Infinite) si užije roli Jokera.

Aktualizováno: Kevin Conroy (hlas Batmana) se sice podílí na nové hře ze série Batman Arkham, nejde ale o letošní Batman: Arkham Origins. Že by Rocksteady Studios potichoučku pracovalo na dalším dílu, když Arkham Origins má na starost Warner Bros. Montreal?

Níže ještě nové obrázky. Nezapomeňte na dnešní první trailer.

Obal

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama