Batmobil dostane nový model z trilogie Dark Knight
Batman: Arkham Knight Novinka Batmobil dostane nový model z trilogie Dark Knight

Batmobil dostane nový model z trilogie Dark Knight

Michal Burian

Michal Burian

29

V září usedneme do Batmobilu, který řídil Christian Bale v Dark Knight trilogii.

Reklama

V pátek jsme se v sedmé epizodě série Arkham Insider dočkali prvního pohledu na chystané DLC, které do Batman: Arkham Knight přidá skiny pro Batmana a Batmobil nesoucí se v duchu filmového Batmana od Tima Burtona. Dnes se můžete podívat na téměř tříminutový trailer, jenž ukazuje novinky, které jsou od dnešního dne v novém Batmanovi.

Balíček 1989 Batman Movie dnes vyšel a do hry přidává oblek Batmana, který nosil Michael Keaton ve filmu, společně s dvěma závodními tratěmi inspirované Batman Returns a skin pro Batmobil. DLC stojí dva dolary (50 korun).

Zajímavý bude nadcházející přídavek: 2008 Tumbler Batmobile Pack obsáhne model Batmobilu, se kterým se vozil Christian Bale v Dark Knight trilogii. Aby toho nebylo málo, tak součástí budou i dvě tratě inspirované filmem Temný rytíř (The Dark Knight) z roku 2008.

Nový Batmobil budete moci řídit v září. Ve stejném měsíci dorazí příběhový GCPD Lockdown balíček. Odehrávat se bude po událostech v Arkham Knight a zahrajeme si v něm za Nightwinga. Podaří se vám zastavit Penguina, který se snaží dostat z policejní stanice v Gotham City?

Připomeňme, že již dříve vyšel příběhový dodatek A Matter of Family (recenze), v němž jste si mohli zahrát za Batgirl, od WB Games Montreal (autoři Batman: Arkham Origins). Zbývají DLC balíčky už ale bude mít na starost studio Rocksteady. To znamená, že i Crime Fighter Challenge Pack #1 vycházející 1. září zahrnující šest AR výzev pro Batmana, Nightwinga, Robina a Catwoman.

O očekávaném patchi, který by optimalizoval PC verzi Batman: Arkham Knight, nemáme nové informace. Dle dřívějších zpráv by měl vyjít v tomto měsíci. PC hráči si na DLC balíčky musí počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama