Battalion 1944 z druhé světové války dorazí na Steam na začátku února
Battalion 1944 Novinka Battalion 1944 z druhé světové války dorazí na Steam na začátku února

Battalion 1944 z druhé světové války dorazí na Steam na začátku února

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Multiplayerová střílečka, která má za cíl navázat na odkaz Enemy Territory a prvních dílů série Call of Duty, bude nejprve k dispozici v programu Early Access.

Reklama

Jestli se vám stýská po zlatých časech strávených s Wolfenstein: Enemy Territory či s multiplayerem prvních dílů série Call of Duty, dost možná jste už zavadili o multiplayerovou střílečku Battalion 1944, která má za cíl nás do těch časů zase vrátit. A nyní už víme, kdy si budeme moci tenhle pokus ve větší míře vyzkoušet.

Battalion 1944 míří do programu Early Access na Steamu, v němž bude k dispozici od 1. února 2018 za příjemnou cenu 14,99 euro. Od 19. do 21. ledna navíc proběhne uzavřená beta, do níž se s jistotou dostanou ti, kteří hru finančně podpořili na Kickstarteru. Ostatní se mohou zkusit přihlásit. Přístup do bety po přihlášení však není garantován.

Early Access verze zprvu nabídne šest herních módů, mezi nimiž najdeme třeba Domination nebo Wartide. Mapy pak zahrnují například bojiště nazvané Manorhouse V1 a Liberation. Za zmínku stojí, že jsou v plánu i konzolové verze, jež pravděpodobně dorazí později.

K dispozici je také nový trailer, který ukazuje, co lze od hratelnosti Battalionu 1944 očekávat. Na můj vkus však dojem kazí velmi nevhodně zvolená hudba. Ta vůbec nepasuje k období druhé světové války a naopak evokuje propagaci multiplayeru novějších dílů Call of Duty, která leckdy dělala dojem, že cílí spíše na mladší jedince. Mám zkrátka pocit, že tenhle trailer se poněkud míjí účinkem a prezentaci hry a jejích záměrů spíše škodí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama