Battle Royale mód bude v Battlefieldu V už koncem března
Battlefield V Novinka Battle Royale mód bude v Battlefieldu V už koncem března

Battle Royale mód bude v Battlefieldu V už koncem března

Michal Burian

Michal Burian

10
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Seznamte se s režimem Firestorm.

Reklama

25. března, tak to je den, kdy vyjde bezplatná aktualizaci přidávající do Battlefieldu V mód Firestorm, kterým EA DICE a Criterion Games nabídnou hráčům vlastní verzi populárního battle royale. Vše oznámil dvě a půl minuty dlouhý trailer a následná tisková zpráva dodala, že Firestorm nabídne bitevní vřavu pro 64 hráčů rozdělených do 16 družstev, ovšem můžete hrát i sami nebo ve dvou.

Vše se odehraje na rozsáhlé a dosud největší mapě v historii Battlefieldu. Mapu zasáhne požár a oheň bude postupně zmenšovat bezpečnou zónu. Tady se vývojáři drží celkem realistického zpracování a bitvy ovlivní i vozidla, včetně možnosti zavolat si podporu, třeba dělostřelectvo.

Battlefield V vyšel loni na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru koupíte na Xzone.cz za 999 Kč.

Oficiální informace:

Režim Firestorm vyvinulo studio Criterion Games ve spolupráci se studiem DICE. Režim umocňuje dobré stránky režimu Battle Royale začleněním toho nejlepšího, co může Battlefield nabídnout. Zkombinujte zmenšující se hrací plochu s charakteristickými prvky série Battlefield, jako je týmová hra, silná vozidla a destrukce, a vznikne tak jedinečný režim inspirovaný režimem Battle Royale, který je tak intenzivní, až se vám budou rolovat ponožky.

S blížícím se datem vydání očekávejte ohledně režimu Firestorm další podrobnosti, ale už teď je tu přehled nejzákladnějších informací:

  • Veďte válku v ohnivém prstenci, který bojiště pomalu zmenšuje – nenechte se chytit do pasti
  • Bojujte o právo zůstat z 64 hráčů po 16 družstvech posledním pěchotním družstvem naživu
  • Herní systémy měnící přídavek vozidel Battlefieldu vám umožňuje vyhladit nic netušící družstva tankem nebo dojet za záchranou transportními vozidly
  • Spolupracujte jako družstvo a zabezpečte cíle poskytující lepší a vzácné vybavení
  • Střetněte se na největší mapě Battlefieldu, která dosud kdy vznikla
  • Přetvořte mapu destrukcí
  • Buďte svědky toho, jak Battle Royale díky ohromující grafice a zvuku Battlefieldu doslova ožívá
  • Zápasy se pojí s vaší rotou a systémem postupu v Battlefieldu V

Battle Royale žhne, tvoří kruh plamene

Od okamžiku, kdy se snesete z oblohy, až do chvíle, kdy se podrážkami dotknete země té největší mapy Battlefieldu všech dob – všeobjímající prstenec ohně tlačí na vás a vaše družstvo v totální válce o přežití s 16 družstvy až po čtyřech hráčích.

Úkoly režimu Firestorm

V každém zápase režimu Firestorm se nachází několik úkolů. Probíhat budou podobně jako v ikonickém režimu Conquest s tou výjimkou, že některé se nacházejí na pevně daných pozicích a některé na náhodných. Čekat můžete různé typy zásob, zbraní a vozidel. Spolupracujte s družstvem a plňte cíle, ať si odemknete to nejhodnotnější vybavení a zvýšíte šance na přežití.

Battle Royale mód bude v Battlefieldu V už koncem března

Největší mapa Battlefieldu všech dob

Na masivní mapě Battlefieldu musíte vy a vaše družstvo přepsat definici hry v družstvu. Jelikož na začátku nemáte žádné vybavení, budete potřebovat kořist a zbraně rozeseté po mapě. Zajišťování cílů a ovládání klíčových pozic bude definicí většiny střetů. Nicméně to, jak se tam s družstvem dostanete – a na jak dobrou výbavu si přijdete, až se vám to podaří – to nikdy nebude stejné.

Osedlejte devastující vozidla

V režimu Firestorm nyní do bitevní vřavy na motivy režimu Battle Royale vjíždějí různá vozidla, jako například mocný tank Panzer. Pokud se vám dostane do rukou tank, může vám to poskytnout neuvěřitelnou výhodu. Nezranitelní ale nebudete – musíte také správně odhadnout míru rizika oproti případně odměně, pokud v boji o nejobávanější kusy bojové techniky v Battlefieldu vyzvete ostatní družstva. Pokud se budete vozit transportním vozidlem, získáte s družstvem navrch, co se týče rychlosti a výkonu. Zkrátka pokud najdete něco s koly, můžete na tom dojet do boje, nebo tím rychle ustoupit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama