Battle Royale pro COD: Modern Warfare již zítra
Call of Duty: Modern Warfare Novinka Battle Royale pro COD: Modern Warfare již zítra

Battle Royale pro COD: Modern Warfare již zítra

Martin Pritula

Martin Pritula

12
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Nyní i s oficiálním trailerem.

Reklama

To, že se poslední díl slavné série Call of Duty dočká battle royale módu není žádným tajemstvím. O to více se pak nabízela otázka kdy. Nyní ze však zdá vše býti jasné. Díky 2 únikům - 10 minut dlouhého gameplay videa a plakátu přímo na stránkách Playstationu jsme se dozvěděli spoustu nových informací. Activision se zatím k tomuto úniku nevyjádřil.

První důležitou informací je to, že takzvaný Warzone bude vydán separátně od původní hry a bude dostupný všem hráčům zdarma. Dále se dozvídáme, že na každé mapě se proti sobě utká 150 hráčů, ačkoliv se dříve spekulovalo o 200 hráčích. Krom toho se potvrdily i dřívější zprávy o existenci takzvaného gulagu přímo ve hře. Gulag má sloužit jako možnost oživení a navrácení se zpátky do hry. Právě v gulagu se budou odehrávat utkání dvou hráčů, přičemž ostatní čekající se budou moci na zápas dívat a dokonce po hráčích v aréně házet i kamení. Souboj je ale pouze jednou z možností jak se z gulagu dostat. Pakliže budete hru hrát v týmu, tak vás ostatní členi týmu budou schopni oživit za pomocí speciálních předmětů rozmístěných po mapě.

Dále se počítá i s cross-play podporou a co je nejzajímavější - vydání dle dostupných informací spadá na zítřek v odpoledních hodinách.

Update: Právě vyšel i oficiální trailer potvrzující zítřejší vydání.

Níže si můžete prohlédnout ukázku z gameplaye a plakát.

 

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama