Battle Royale už i ve hře Crossout
Crossout Novinka Battle Royale už i ve hře Crossout

Battle Royale už i ve hře Crossout

Michal Burian

Michal Burian

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

32 hráčů se utká mezi sebou na nové mapě Krvavá skaliska.

Reklama

Na popularitě Battle Royale se chce svést každý. Někteří připravují vlastní variace, jako například akce Radical Heights od tvůrců Lawbreakers, jiní zase obohacují své stávající hry o tento mód. Přesně to udělalo i studio Targem Games ve spolupráci s Gaijin Entertainment u post-apokalyptické akce s vozidly Crossout. Hra obdržela režim Battle Royale. Ten je určen pro 32 hráčů. Ti se utkají mezi sebou na nové mapě Krvavá skaliska, kde se musí pokusit nalézt zbraně a vybavení pro vylepšení svého počátečního vozidla.

„Na začátku bitvy mají všichni hráči stejné podmínky. V lehké bugině bez zbraní a vybavení musí na bojišti najít užitečné předměty jako jsou řetězové pily, raketomety, generátory neviditelnosti a další. Jakmile je seberou, okamžitě se objeví na jejich vozidle, na kterém mohou být celkem dvě palné zbraně, jedna na blízko a jeden podpůrný modul. Namontované moduly mohou být kdykoliv vyměněny za jednu z mnoha věcí, které lze v bitvě najít.

Speciální buginy použité v této “královské bitvě” mají velmi odolný rám, který na rozdíl od ostatních bitev v Crossoutu nedovolí hráčům střílet na kola. Pro neutralizaci protivníka v tomto módu je nutné ho zničit úplně. Na mapě lze nalézt i další věci, jako je munice pro zbraně, nebo opravné sady, které po šarvátce dokáží obnovit sílu vozidla.

Nová mapa Krvavá skaliska je v Crossoutu dosud největší hratelnou zónou - je více než šestnáctkrát větší, než standardní PvP mapa ve hře. Najdete na ní jeskynní komplex, velká prostranství s rozbořenými budovami a dalšími relikty starého světa, které nabízí spoustu úkrytů, i když jen na krátkou chvíli. Blížící se písečná bouře neustále zmenšuje hratelnou oblast. Vozidlo, které se v ní ocitne je roztrháno na kusy v řádu sekund. Její nepředvídatelný pohyb navíc nedovoluje s jistotou určit, která část mapy zůstane nedotčena nejdéle,“ informuje tisková zpráva.

Crossout je zdarma hratelný na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama