Battleborn bez dalších novinek, tým se přesunul na jiný projekt
Battleborn Novinka Battleborn bez dalších novinek, tým se přesunul na jiný projekt

Battleborn bez dalších novinek, tým se přesunul na jiný projekt

Michal Burian

Michal Burian

1

Už žádné aktualizace s novým obsahem. Gearbox se začal plně soustředit na Borderlands 3.

Reklama

Komiksové střílečce Battleborn se nepodařilo pořádně prosadit a hráče více zaujmul konkurenční Overwatch od Blizzardu. V červnu kvůli tomu Battleborn přešel na neomezenou bezplatnou trial verzi, ale ani ta nejspíš nepomohla. Dnes společnost Gearbox Software totiž oznámila, že Battleborn už nedostane žádný nový obsah. Tým se navíc přesunul na jiný projekt. Tím jiným projektem bude s největší pravděpodobností titul Borderlands 3, od kterého si Gearbox hodně slibuje. Vedení firmy již dříve řeklo, že po Battlebornu se vývojáři vrhnou právě na Borderlands 3.

Battleborn ale neumírá, servery budou stále v provozu a připraveny pro další hráče na platformách PC, PlayStation 4 a Xbox One.

„Na PAX West jsme oznámili, že mnoho lidí z Gearboxu pracuje na vysoce očekávaném projektu. Z konce Battlebornu jsme smutný, ale s radostí mohu prohlásit, že budu hrát důležitou roli ve vývoji této velmi očekávané a neohlášené hry,“ dodal kreativní ředitel Randy Varnell. Právě na PAX West byl potvrzen třetí díl Borderlands.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama