BattleCry je nová multiplayerová akce pro 32 hráčů
Battlecry Novinka BattleCry je nová multiplayerová akce pro 32 hráčů

BattleCry je nová multiplayerová akce pro 32 hráčů

Michal Burian

Michal Burian

16

Oznámila ji Bethesda a pracuje na ní Viktor Antonov, který se podílel na Half-Life 2 a Dishonored.

Reklama

Bethesda oznámila novou multiplayerovou akci Battlecry, která vyjde jako free-to-play na PC, beta je naplánovaná na rok 2015.

Vývoj má na starost nový tvůrčí celek BattleCry Studios z Texasu, jenž byl založen v roce 2012 s cílem vytvářet zábavné a vysoce kvalitní online zážitky. Vede ho veterán Rich Vogel (dříve vedoucí BioWare Austin), který se může spolehnout na zkušené vývojáře, včetně Viktora Antonova (Half-Life 2, Dishonored).

BattleCry se bude odehrávat ve světě, kde je zakázáno nosit zbraně po kataklyzmatické světové válce na počátku 20. století.

Tradiční válka je přežitkem minulosti. Všechny konflikty se vypořádávají ve schválených válečných zónách, kde proti sobě bojují elitní týmy, vysvětluje Bethesda a dodává, že chybět nebudou melee a ranged zbraně, včetně meče, velmi silného luku a zbraně s elektrostatickou energií.

Po výběru frakce (Royal Marines a Cossacks) se vrhnete do boje. S každým úspěchem se vám budou odemykat nové schopnosti a efekty slibující rozsáhlé strategické možnosti. Každý tým bude mít na své straně několik speciálních tříd, které se budou lišit chováním a specializacím v boji. Chybět nebude tradiční tank s gigantickým mečem, Duelist s dvěma menšími meči a možností se maskovat, Gadgeteer disponující elektromagnetickou puškou, Archer s lukem (dokáže vystřelit více šípů najednou) a Brawler. Ten se pochlubí velkou silou, kterou mu propůjčí jeho magnetická rukavice.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama