Battlefiel V si všichni vyzkouší během září
Battlefield V Novinka Battlefiel V si všichni vyzkouší během září

Battlefiel V si všichni vyzkouší během září

Michal Burian

Michal Burian

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

DICE naplánovali veřejné testování a prozradili, jaké poznatky jim přinesla uzavřená alfa.

Reklama

Na začátek září je naplánované veřejné testování vojenské střílečky Battlefield V zasazené do období druhé světové války. Švédské studio DICE nesdělilo podrobnosti. Neznáme konkrétní termín, natož obsah, který bude pro hráče k vyzkoušení.

Z nedávno proběhnuté uzavřené alfy, do níž obdržela pozvánku jen malá skupina hráčů, si vývojáři odnesli spoustu cenné zpětné vazby. Ta jim pomůže vylepšit Battlefield V. V příspěvku DICE zmiňují několik věcí. Do plné verze (a nejspíš i bety) dojde k optimální rovnováze munice. Alfa ukázala, že startovní počet munice mnoha hráčům nestačil. Autoři nejspíš navýší počet munice, který mají hráči při nasazení do bitvy k dispozici. I když během testování bylo možné získat munici od mrtvých kolegů/nepřátel, případně z beden.

Další kroky vedou k urychlení při oživování. To podle mnohých hráčů trvalo příliš dlouho. Doba se tak zkrátí. Upraven bude zpětný ráz u některých zbraní a další maličkosti, o nichž píšou tvůrci na oficiálním blogu.

Do vydání Battlefieldu V zbývá ještě spousta času. V následujících týdnech a měsících proběhnou další testy, včetně těch interních v rámci týmu DICE. Za měsíc na Gamescomu v Kolíně nad Rýnem se first-person střílečka ukáže v nové demoverzi.

Battlefield V spatří světlo světa 19. října ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Od 16. října se do hry dostanou majitelé Deluxe edicí a od 11. října bude hra v časově omezené verzi dostupná v EA Access a Origin Access. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama