Battlefield 2042 je na Steamu druhou nejhůře hodnocenou hrou letošního roku
Battlefield 2042 Novinka Battlefield 2042 je na Steamu druhou nejhůře hodnocenou hrou letošního roku

Battlefield 2042 je na Steamu druhou nejhůře hodnocenou hrou letošního roku

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

52
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Hráči s novinkou od DICE spokojení nejsou.

Reklama

Nový Battlefield s podtitulem 2042 vyšel teprve dneska, avšak otevřená beta byla spuštěná už dříve. V současnosti hra na platformě Steam čelí drtivé kritice, kdy výsledné skóre, založené na hodnocení okolo 12 tisíc uživatelů, dosahuje na 22 procent. To z ní dělá druhou nejhůře hodnocenou hru letošního roku, hned za eFootball 2022. A aby toho nebylo málo, jedná se zároveň o šestou nejhůře hodnocenou hru v celé knihovně Steamu. Nutno ovšem říct, že určitá část hodnocení byla zveřejněna před vydáním titulu.

Podobné hodnocení nového Battlefieldu, v případě PC verze, můžeme vidět i na databázi Metacritic. Prvotní zahraniční recenze byly přitom veskrze pozitivní. Nový Battlefield se potom dokonce v týdnu od 8. do 14. listopadu stal nejprodávanější hrou Steamu.

Většina kritiky se obrací na samotný technický stav a optimalizaci Battlefieldu na PC. Další část se zaměřuje na nedostatečný obsah neodpovídající stanovené cenovce. Pokud se stále rozhoduje, zdali nový Battlefield vyzkoušet, můžete si zde přečíst naše dojmy ze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama