Battlefield V dostane první velkou aktualizaci o něco později
Battlefield V Novinka Battlefield V dostane první velkou aktualizaci o něco později

Battlefield V dostane první velkou aktualizaci o něco později

Michal Burian

Michal Burian

55
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Overture přináší poslední War Story, novou multiplayerovou mapu, střelnici a úpravu vozidel.

Reklama

Battlefield V bude postupně rozšiřován novým obsahem, aby hráči měli stále důvod se na bojiště druhé světové války vracet. Dnes měla přijít první velká aktualizace. Update Overture byl ale odložen z důvodu nepředvídatelného problému, jenž musejí ve studiu EA DICE nejprve vyřešit, aby se hráči mohli ponořit do posledního War Story a užít si novou singleplayerovou mapu. Prý nemá jít o velké zpoždění.

Pokud vás bavila singleplayerová kampaň, můžete se bez dalších investic těšit na část The Last Tiger. V tomto přídavku osamocená posádka tanku Tiger začíná mít pochybnosti o ideologii, která je dostala až do tohoto bodu. V multiplayeru se poté přenesete na belgický venkov. Čeká vás mapa Panzerstorm, kde se německá mechanizovaná válečná mašinérie vrhne do Belgie a střetne se se spojeneckými obrannými silami. V této tankové aréně se budete v masivních tancích valit přes hřebeny, příkopy a vyvýšené cesty a belgickým venkovem budete prorážet cestu destrukce.

Zároveň Battlefield V obdrží první interaci cvičné střelnice. Budete se moci něčemu přiučit, nebo jen tak blbnout. Každopádně tu najdete zkoušky, které procvičí vaše střelecké, řidičské a letecké schopnosti. Střelnice bude vycházet z mapy Hamada a nebudete zde moci zemřít – samozřejmě, než někdo přepne nastavení střelby do vlastních.

Důležitá je ještě jedna novinka. Konečně bude možné upravovat vozidla, abyste na online bojištích měli originální válečné stroje, včetně skinů pro tanky a letadla.

Co dalšího čeká na hráče Battlefieldu V? Na konci ledna se o pozornost přihlásí druhá část rozšíření. Kapitola Lighting Strikes bude celá o vozidlech a nových přístupem ke klasickým režimům Rush a Squad Conquest. Během jara potom dorazí třetí část. Trial by Fire obsáhne Battle Royale režim pojmenovaný Firestorm. V něm válka pohltí Řecko.

Hru koupíte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama