Battlefield V o víkendech zdarma
Battlefield V Novinka Battlefield V o víkendech zdarma

Battlefield V o víkendech zdarma

Johny

Johny

22
Platformy Windows PC

Pouze na PC, na Originu.

Reklama

Použité množné číslo v nadpisu je správně. Battlefield V bude o následujících třech víkendech zdarma k zahrání pro hráče na PC. Nebude to ale jenom tak. Každý víkend, hráči budou mít přístup k jiným módům, mapám a odměnám, které hra bude nabízet.

 

Tento víkend, 10. - 13. října, budou mít hráči přístup k módu Rush na mapách Operation Underground, Rotterdam, Narvik a Mercury.

Následující víkend 17. - 20. října, se zpřístupní herní mód Conquest, který si budete moct vyzkoušet na mapách Operation Underground, Rotterdam, Devastation, Marita, a Arras.

A na poslední víkend v říjnu 24. - 27. hráči získají možnost si zahrát mód Grand Operations na následujících mapách: Twisted Steel, Narvik, Hamada, Rotterdam, Panzerstorm.

Hráči také každý víkend budou mít přístup k War Stories - hratelným příběhům z 2. světové války pro jednoho hráče; a také si budou moct zahrát mód Squad Conquest.

V průběhu akce budete také moci plnit různé výzvy a postupovat k odemčení různých odměn. Každý víkend bude možné získat jinou odměnu, které se, pokud hráč po skončení akce hru zakoupí, přenesou do plné verze hry.

Pre-load by měl být uvolněn již dnes. Více informací o akci zde.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama