Battlefield V ukazuje osm multiplayerových map
Battlefield V Novinka Battlefield V ukazuje osm multiplayerových map

Battlefield V ukazuje osm multiplayerových map

Michal Burian

Michal Burian

14
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Video prezentuje mapy, které budou k dispozici v době vydání.

Reklama

O Battlefieldu V v následujících dnech uslyšíme často, Electronic Arts rozbíhají reklamní kampaň a budou chtít v posledních dnech svou válečnou střílečku zasazenou do období druhé světové války pořádně zviditelnit a navnadit hráče. K tomu slouží i dnešní téměř čtyři minuty dlouhé video. Představuje osm multiplayerových map, které budou k dispozici v době vydání.

Na jaké mapy se můžete těšit? Osm map bude k dispozici v různých konfiguracích a v různých režimech. Dnes se podíváme na čtyři lokality. Konkrétně jde o Francii, Nizozemsko, Norsko a severní část Afriky - Twisted Steel, Arras, Narvik, Fjell 652, Rotterdam, Devastation, Hamada a Aerodrome jsou jejich jména. V traileru je vidět i Panzerstorm. Tato mapa přichází o něco později a bude v rámci Tides of War, v kapitole Overture. Víme, že bude probíhat v prosinci a v lednu, ale nevíme, kdy přesně bude k hraní ona mapa.

Nezapomeňte, že dnes byly oznámeny hardwarové požadavky pro PC. Všechny dodatečné mapy, módy a další obsah bude zdarma pro všechny. Žádná season pass není a nebude.

Battlefield V vychází 20. listopadu na PC, PS4 a Xbox One. V Origin/EA Access bude trial verze dostupná od 9. listopadu. Hru za zvýhodněnou cenu koupíte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama