Battlefield V v zasněženém multiplayerovém traileru a gameplay záběrech
Battlefield V Novinka Battlefield V v zasněženém multiplayerovém traileru a gameplay záběrech

Battlefield V v zasněženém multiplayerovém traileru a gameplay záběrech

Yurris CZ

Yurris CZ

33
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Před samotnou herní ukázkou se tvůrci zmínili o Battle Royale režimu.

Reklama

Dnešní večer patří v Los Angeles jednoznačně akci EA PLay. Celý videoherní svět upírá své zraky na první chod letošního svátku všech hráčů, E3. Společnost Electronic Arts hned na úvod vykopla očekávané pokračování válečné série od švédských DICE - Battlefield V. Už po představení koncem května se fanoušci chtě nechtě těšili právě na dnešní večer. Dnes se mělo totiž ukázat, zda bude samotná hra tolik rozporuplná jako první trailer, který docela rozdělil komunitu.

Na úvod se tvůrci z DICE zmínili o tolik spekulovaném Battle Royale režimu, více informací neznáme, ale měla by se zde objevit vojenská technika, takže alespoň nebudeme pouze pobíhat po mapě, mód by měl dorazit koncem roku, čekejte však pojetí v Battlefieldu stylu. Nechybělo lákání na režim Grand Operations, jehož předností bude spojit velké mapy a kombinace několika druhů herních módů. Dále se hovořilo o jasné absenci tolik "oblíbených" lootboxů. Za doprovodu potlesku bylo připomenuto, že v Battlefieldu V nebude žádný Premium Pass, všechen dodatečný obsah bude pro všechny zdarma.

V samotném gameplay traileru se vojáci vrhají vstříc bojům druhé světové války i krutým mrazům. Letecký výsadek by mohl prezentovat nový režim Airborne. Podle prvotních ohlasů komunita konečně jásá, je zde vidět pořádná válka a působí to alespoň trochu věrně, ne komicky jako první trailer. Dále můžeme vidět stavění opevnění, lezení do oken či možnost si za vozidlo zapřáhnout třeba dělo. Ukázku také doplňují charakteristické zbraně a válečná technika. Vše je potom podrženo opravdu nádherným a epickým soundtrackem.

Zmínka padla také o singleplayerové části, přesněji o War Stories. Více z mrazivého příběhu uvidíme zítra na konferenci Xboxu, která se koná ve 22 hodin našeho času.

Krátce po multiplayerovém traileru vydala Nvidia gameplay záběry z Grand Operations módu, které byly pořízeny na mapě Narvik a natočeny na sestavě s grafickou kartou GeForce GTX 1080 Ti.


Battlefield V vyjde 19. října na PlayStation 4, Xbox One a PC. Hru předobjednáte v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama