Bayonetta má v třetím díle novou dabérku
Bayonetta 3 Novinka Bayonetta má v třetím díle novou dabérku

Bayonetta má v třetím díle novou dabérku

Jan Urbančík

Jan Urbančík

2
Platformy Nintendo Switch Switch

Hellena Taylor tentokrát hlavní hrdince hlas nepropůjčila.

Reklama

Do vydání očekávaného hack and slash titulu Bayonetta 3 zbývá necelý měsíc. Mezi všemi novými ukázkami, které na hru lákají, se však objevila také jedna, pro mnoho fanoušků smutná zpráva. Jusuke Mijata, director třetí Bayonetty, totiž v rozhovoru pro magazín Game Informer prozradil, že hlavní hrdinku tentokrát nenamluvila Hellena Taylor, jako tomu bylo v prvních dvou dílech. Vyjádřil se k tomu následovně:

"Hned několik překrývajících se okolností způsobilo to, že bylo složité pro Hellenu Taylor roli zopakovat. Udělali jsme konkurz, abychom našli nový hlas Bayonetty, a nabídli jsme tuto roli Jennifer Hale, která se podle nás na takový charakter hodí. Chápu obavy některých fanoušků ohledně změny hlasu v této fázi série, ale výkon Jennifer byl mnohem lepší, než jsme si vůbec mohli představit. Jsem přesvědčen, že její ztvárnění Bayonetty předčí očekávání našich fanoušků."

Nutno říct, že Hale není žádným nováček na poli dabingu ve hrách. Asi nejznámější je díky sérii Mass Effect, kde propůjčila hlas ženské verzi velitele Sheparda. Objevila se ale také ve hrách jako BioShock Infinite, Halo 4 a 5, Overwatch, For Honor a dalších. Zkušeností má opravdu hodně, zda se však skutečně hodí na hlas Bayonetty, to už budete muset posoudit sami.

Bayonetta 3 vychází 28. října exkluzivně na Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama