Beach Bum DLC pro GTA Online příští týden
GTA 5 Novinka Beach Bum DLC pro GTA Online příští týden

Beach Bum DLC pro GTA Online příští týden

Michal Burian

Michal Burian

30

Vyjde v úterý 19. listopadu a stáhnout si ji budete moci zdarma každý majitel Grand Theft Auto V. Co do hry tato aktualizace přinese?

Reklama

Rockstar dnes oznámil, že očekávané rozšíření Beach Bum vyjde příští úterý, tedy 19. Listopadu, společně s patchem 1.06. Stáhnout si ho bude moci zdarma každý majitel originální kopie gangsterské akce Grand Theft Auto V.

Beach Bum do GTA Online přinese obsah v plážové tematice, těšit se můžete na nové Jobs - nové závody na pláži, deathmatches, parašutistické seskoky, Last Team Standings, Survivals a Gang Attacks. Stejně tak nebudou chybět nové zbraně - SNS pistole a Broken Bottle. Právě rozbitá láhev je prý velmi účinná zbraň. Obě dvě zakoupíte v jakémkoliv Ammu-Nation obchodu, včetně těch v singleplayeru.

Dále nové možnosti pro přizpůsobení postav s věcmi v plážové tématice a v neposlední řadě také nová vozidla: písečná bugina BF Bifta, off-road track Canis Kalahari, dodávka Bravado Paradise a rychlý člun Speeder. I s těmito vozidly si budete moci užívat i v příběhové části v kůži Michaela, Franklina i Trevora.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama