Bee Simulator, ta naše malá včelka Mája, vyjde letos
Bee Simulator Novinka Bee Simulator, ta naše malá včelka Mája, vyjde letos

Bee Simulator, ta naše malá včelka Mája, vyjde letos

Marek Vejborný

Marek Vejborný

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Bigben Interactive se stal vydavatelem netradičního simulátoru.

Reklama

Na Gamescomu 2018 nám byl představen titul od Varsav Game Studios jménem Bee Simulator, který má vyjít letos na PC, PS4, Xbox One a Nintendo Switch. Nenechte se mýlit, jedná se o opravdový simulátor včely, tudíž nic šíleného ve stylu Goat Simulatoru nečekejte.

Varsav Game Studios dnes oznámili, že vydavatelem jejich hry se stává Bigben Interactive. V tiskové zprávě studio děkuje Bigben Interactive za podporu, Bee Simulator tak nevyjde jen v digitální podobě na PC a konzole, jak bylo původně v plánu, ale také v krabicové verzi a to celosvětově. Hra bude dostupná koncem roku 2019.

„Je nám velkým potěšením mít tak zkušeného partnera, jako je Bigben Interactive, který vydá naši připravovanou hru. Jakožto unikátní mix akční hry, simulátoru a vzdělání jsme si jisti, že Bee Simulator má obrovský potenciál. Potenciál nejen dodat hráčům obrovskou zábavu, ale také rozšířit jejich znalosti o světě kolem nás, třeba vám to změní pohled na život, práci a přírodní rovnováhu. Jsme si jisti, že marketingová kampaň Bee Simulatoru ve spolupráci s Bigben Interactive zasadí mezi hráče silné povědomí o unikátních aspektech naši hry,“ řekl spolumajitel a vývojář hry Lukasz Rosinski.

Bee Simulator je popisován jako rodinná hra, která vám umožní vidět svět očima včely. Budete se účastnit včelích soutěží o tom, která včela sesbírá více pylu. Dále budete prozkoumávat svět inspirovaný Central Parkem v New Yorku.

Hra nabízí tři režimy: story mode, exploration mode a split-screen mode. Story mode je příběhová část hry pro jednoho hráče, kde se snažíte zachránit svoji včelí rodinu a úl před lidskou hrozbou. Exploration mode vás nechá volně se pohybovat po celém parku a split-screen mode nabídne buď spolupráci nebo soutěž s dalším hráčem, dále také zcela nový svět.

Ve hře budete moci volně interagovat s lidmi, zvířaty nebo ostatním hmyzem.

Hra má být nenásilná a s relaxační hudbou, za kterou stojí Mikołaj Stroiński, člověk, který má za sebou práci na projektech jako je Zaklínač 3 a The Vanishing of Ethan Carter.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama