Během víkendu k vyzkoušení Tetris Effect
Tetris Effect Novinka Během víkendu k vyzkoušení Tetris Effect

Během víkendu k vyzkoušení Tetris Effect

Michal Burian

Michal Burian

3
Platformy PlayStation PlayStation 4

Plus sleva na plnou verzi.

Reklama

Trial demo nového Tetrisu pro PlayStation 4 je znovu dostupné. Studio Enhance oznámilo, že spustilo dnes demo, které bude dostupné až do 11. února. Po tuhle dobu platí i sleva na plnou verzi, tu lze na PS Store zakoupit o 25 procent levněji. Na českém je cena 899,25 Kč.

Oficiální popisek hry

Ponoř se do úplně nového zážitku ze hry Tetris s plně trojrozměrnými světy, které reagují na tvé hraní a dále se podle něj vyvíjejí. Hudba, pozadí, zvuky, zvláštní efekty – všechno včetně samotných tetrisových kostiček pulzuje, tančí, svítí a exploduje v perfektním souladu tvořícím jedinečný zážitek.

Oblíbené režimy hráčů: Otestuj své schopnosti v režimech Marathon, Sprint a Ultra, ale čeká na tebe také nabídka nových režimů a online funkcí.

Ovládání času: Vyvázni ze zapeklitých situací nebo nasbírej řádky navíc s novou mechanikou Zone, s kterou lze zastavit dílky Tetrimino na místě.

Systém hodnocení: Díky systému hodnocení hráčů a zvyšování úrovně v několika různých obtížnostech se budeš neustále vracet pro další dávku této návykové hry.

Úžasné v rozlišení HD, 4K nebo VR: Ať už budeš hrát v rozlišení Full HD na standardním displeji, maximálně ostrém rozlišení 4K na systému PS4 Pro (až 4K a 60 snímků za sekundu), nebo v pohlcujícím zobrazení 3D s volitelnou podporou soupravy PlayStation VR, úžasné vizuální zpracování hry Tetris Effect spolu s působivými zvuky a supernávykovým hraním vytvářejí ohromující vizuální zážitek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama