Berserk od Omega Force nabídne různé zbraně a postavy
Novinka Berserk od Omega Force nabídne různé zbraně a postavy

Berserk od Omega Force nabídne různé zbraně a postavy

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2

Koei Tecmo uveřejnilo detaily o několika postavách a také o některých herních systémech.

Reklama

Sérii Berserk asi nemusím velkému množství milovníků mangy a anime vůbec představovat. Asi před měsícem jsme vás informovali o chystané hře s pracovním názvem Berserk Musou. Ten již sám o sobě dává tušit, co nás bude čekat. Víceméně další Musou (Warriors) hra, zasazená do prostředí Berserku. Podle prvních střípků informací to ale vypadá velmi slibně. Navíc Koei Tecmo v těchto dnech uveřejnilo na oficiální stránce několik dalších informací, které vás mohou zajímat.

Předně jde o hlavní aktéry, které opět asi není třeba moc představovat. Gusta nadabuje Hiroaki Iwanaga a jde o potulného žoldáka, který se po prohraném souboji s Griffithem připojí do skupiny Band of Hawk. Tuto skupinu žoldáků opouští po válce, když dosáhne stejné úrovně jako Griffith.

Další v pořadí je samozřejmě Griffith, kterého dabuje Takahiro Sakurai. Tohoto vůdce žoldnéřské skupiny Band of Hawk se na bojišti nepřátelé bojí jako samotné smrti. Tento velmi krásný mladý muž k sobě dokáže přitáhnout další lidi a sní o získání šlechtického titulu a vlastní země.

Cascu ve hře nadabuje Toa Yukinari. Jde o velitelku jednotky Band of Hawk, ke které se připojila ještě jako dítě, zachráněné Griffithem. Od vstupu do jednotky jej zbožňuje a touží se stát doslova jeho mečem. Sama si pak vůbec nesedla s Gutsem a tato dvojice se spolu dokáže pohádat i kvůli nepatrné drobnosti.

Posledním představeným je Judeau, dabing Yuki Kaji. Je také členem žoldnéřů skupiny Band of Hawk a jde o velmi zručného bojovníka, který vše zvládá takřka bezchybně. Judeau byl také první, s kým se Guts dal do řeči, což postupně vedlo k vytvoření velmi dobrého vztahu.

První zajímavou herní funkcí je Kill-Crush. Spojením značky Musou a Berserk v boji vznikla velmi účinná zbraň k likvidaci nepřátel. Čím více budete bojovat, tím brutálnější budou vaše útoky, tím destruktivnější budou a ve finále dokonce budete moci rozsekávat netvory na dvě části.

Proti vám ale budou stát také velmi silní nepřátelé. Monstra známé jako Apostles (Apoštolové), se vám občas postaví do cesty společně se záplavou lehčích nepřátel. Problém je v tom, že zde nebude fungovat obvyklá taktika. Bude záviset pouze na vás, zda obstojíte proti takřka jisté smrti. Pomáhat vám budou různé zbraně. Kromě obřího meče Dragonslayer (používaného Gutsem), zde najdete různé další zbraně, včetně malého děla na Gutsově paži, vybuchující projektily s časovou prodlevou nebo kuši proti vzdálenějším nepřátelům.

Berserk má v Japonsku vyjít pro PlayStation 4 a PS Vitu i v krabicové podobě a digitálně pro PlayStation 3 už 21. září. Datum pro Severní Ameriku a Evropu ještě uveřejněno nebylo, ale máme počítat s vydáním pro PlayStation 4, PS Vitu a pro PC prostřednictvím Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama