Beta Artifactu formálně startuje až 19. listopadu
Artifact Novinka Beta Artifactu formálně startuje až 19. listopadu

Beta Artifactu formálně startuje až 19. listopadu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Platformy Linux Linux Windows PC Apple iOS Android Android Apple Mac

Původně měla začít v říjnu. Plná verze hry vyjde 28. listopadu.

Reklama

Jsou hráči, kteří již mohou neveřejně hrát a testovat Artifact, chystanou karetní hru od Valve vycházející ze světa Doty 2. V říjnu však měla odstartovat veřejná beta, jíž se může účastnit minimálně každý návštěvník letošního turnaje The International, případně kdokoliv, kdo získal klíč na výstavě PAX West nebo přímo od tvůrců. Jak už je ale v případě Valve zvykem, došlo k menšímu odkladu, o čemž vývojáři informovali pozvané hráče.

Stále platí, že plná verze Artifactu bude k dispozici přes Steam od 28. listopadu. Veřejná beta však nebude přístupná v říjnu, ale až 19. listopadu, tedy pouhých několik dní před ostrým startem hry. Je běžné, že betaverze jsou ve skutečnosti spíše časově omezenou demoverzí než skutečnou betou, případně slouží k otestování zátěže serverů. V tomto případě však přesvědčení, že beta je ve skutečnosti demo, nabývá zcela nový rozměr.

Stále každopádně platí, že bety Artifactu se mohou zúčastnit ti, kteří obdrželi klíč, jenž automaticky zaručuje přístup i k plné verzi. Informace o tom, jestli bude možné zúčastnit se testování i jinou cestou, nadále zůstávají nejasné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama