Beta battle royale módu v Call of Duty: Black Ops 4 za necelý měsíc
Call of Duty: Black Ops 4 Novinka Beta battle royale módu v Call of Duty: Black Ops 4 za necelý měsíc

Beta battle royale módu v Call of Duty: Black Ops 4 za necelý měsíc

Michal Burian

Michal Burian

9
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Nejprve pro PlayStation 4, stejně jako klasická multiplayerová beta.

Reklama

Za necelý měsíc si budeme moci vyzkoušet battle royale v podání Call of Duty: Black Ops 4. Studio Treyarch hodlá 10. září spustit limitovanou betu svého módu Blackout pro majitele konzole PlayStation 4, kteří si hru předobjednali. Později bude beta dostupná i pro Xbox One a PC. V současné době není známo, kdy se tak stane. V případě testování klasického multiplayeru měla PS4 náskok jeden týden.

Při oznámení zároveň došlo k dalším detailům. Blackout bude hratelný sólo, duo nebo v týmu čtyř hráčů. Není jasné, kolik hráčům bude obdoba režimu battle royale v Call of Duty: Black Ops 4 podporovat, standardně je to 100 hráčů, vývojáři už dříve upozorňovali, že u Black Ops 4 to může být méně. Těšit se můžete na využívání vozidel a rozsáhlou mapu zahrnující známá místa, chybět nebude kupříkladu Nuketown. Teaser ukázal skupinku hráčů v ATV, kteří bojují proti týmu vznášejícím se ve vrtulníku.

Plná verze Call of Duty: Black Ops 4 vyjde 12. října na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama