Beta karetního Artifactu od Valve začne v říjnu
Artifact Novinka Beta karetního Artifactu od Valve začne v říjnu

Beta karetního Artifactu od Valve začne v říjnu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4
Platformy Linux Linux Windows PC Apple iOS Android Android Apple Mac

Přístup získá přinejmenším každý návštěvník turnaje The International.

Reklama

Gamescom je sice v plném proudu, ale studio Valve si jako obvykle jede po svém a veškerou pozornost směřuje na letošní ročník turnaje The International v Dotě 2. Na něm samozřejmě nesmí chybět ani chystaná karetní hra Artifact, jež vychází právě z motivů Doty 2, přičemž vzniká za spolupráce Valve s Richardem Garfieldem, tvůrcem Magic: The Gathering.

Již víme, že Artifact oficiálně vyjde 28. listopadu a bude stát 19,99 dolarů. V průběhu Internationalu pak bylo oznámeno, že v říjnu odstartuje beta. Podle všeho půjde o uzavřenou betu a platí, že přístup do ní automaticky získává každý návštěvník turnaje, který získá i klíč zpřístupňující plnou verzi. Přístup k betě a k finální hře zajistí rovněž klíče, které bude možné získat na výstavě PAX West.

Jiné možnosti účasti na betatestu zatím oznámeny nebyly. Samozřejmě je ale velmi nepravděpodobné, že by se mohli bety zúčastnit jen ti, kteří navštíví vybrané akce, které jsou navíc pořádány jen na území Spojených států. Ale u Valve jeden nikdy neví. A jestli chcete o Artifactu vědět více, můžete navštívit oficiální web hry, kde najdete zejména náhled několika karet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama