Beta The Division prý v březnu 2015
Novinka Beta The Division prý v březnu 2015

Beta The Division prý v březnu 2015

Michal Burian

Michal Burian

20

Přišel s tím známý insider Shinobi602, který tvrdí, že beta bude nejdříve spuštěna na Xbox One.

Reklama

Francouzský vydavatelský dům Ubisoft se v posledních týdnech soustředí na blížící se Assassin’s Creed: Unity a Far Cry 4. Ve vývoji má však další nadějný titul, který spatří světlo světa nejdříve v příštím roce. Na mysli mám post-apokalyptickou kooperativní střílečku The Division, která se bude odehrávat v poničeném New Yorku.

Známý insider Shinobi602 dnes přišel s informací, že bychom si The Division měli vyzkoušet již v březnu 2015. Právě v tomto měsíci má být spuštěna beta, nejprve na Xbox One. Detaily zatím nevíme, stejně tak berte informaci prozatím jako spekulaci, i když Shinobi602 má dost často pravdivé informace. Nevíme ani to, jak dlouho by eventuálně beta byla exkluzivně na Xbox One. Existují však dva scénáře, buď to bude jeden den jako u nedávného Evolve (i když tam se exkluzivita prodloužila kvůli problémům na PS4) nebo o delší dobu, několik dnů či týden.

Každopádně pokud bude skutečně beta spuštěna v březnu 2015, tak bychom se plné hry mohli dočkat někdy v druhé polovině roku. Ubisoft se nejspíš bude chtít vyhnout přeplněným Vánocům, které mají být opět hodně nabité.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama